Προκήρυξη θέσεων πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ – Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών

Προκήρυξη θέσεων πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ – Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών

Το Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών ενημερώνει τους φοιτητές του ότι για την περίοδο Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2024 υπάρχουν έξι (6) θέσεις πρακτικής άσκησης μέσω της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής», με πιθανότητα έναρξης πρακτικής άσκησης στις 01/08/2024.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση μέσω ΕΣΠΑ, παρακαλούνται να καταθέσουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος (από το Ακαδημαϊκό τους email) στο email foto@uniwa.gr (αναφέροντας στο θέμα του email την φράση «Πρακτική Άσκηση μέσω ΕΣΠΑ» και Ονοματεπώνυμο – Αριθμό Μητρώου) αυστηρά μέχρι και την Πέμπτη 27/06/2024 και ώρα 13:00 τα εξής:
1. Αίτηση συμμετοχής (μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ) συμπληρωμένη αποκλειστικά ψηφιακά σε μορφή doc (όχι χειρόγραφα).
2. Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης (ΕΣΠΑ) (αν δεν υπάρχει διαθέσιμη στο αρχείο σας θα επισυνάπτεται στην αίτησή σας από τη Γραμματεία του Τμήματος).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση με τον πίνακα κριτηρίων, εδώ.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 στην σελίδα της Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ και στην ιστοσελίδα του τμήματος εδώ.