Σχολή Μηχανικών

Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής

 

Οι φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Εμμανουήλ Οικονόμου στο email: eoikonomou@uniwa.gr καθώς και στη σελίδα του τμήματος, εδώ.

 

Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών

 

Οι φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Δημήτριο Κεχαγιά στο email: dkehayas@uniwa.gr καθώς και στη σελίδα του τμήματος, εδώ.

 

Τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής

 

Οι φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Σουλτάνα Βασιλειάδου στο email: svasil@uniwa.gr.

 

Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής

 

Οι φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Παντελεήμων Ασβεστά στο email: pasv@uniwa.gr καθώς και στη σελίδα του τμήματος, εδώ.

 

Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών

 

Οι φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Γεώργιο Πάτση στο email: patsisg@uniwa.gr καθώς και στη σελίδα του τμήματος, εδώ.

 

Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

 

Οι φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Κοσμά Καββαδία στο email: kkav@uniwa.gr.

 

Τμήμα Ναυπηγών Μηχανικών

 

Οι φοιτητές του τμήματος Ναυπηγών Μηχανικών που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Κωνσταντίνο Πολίτη στο email: cpolitis@uniwa.gr.

 

Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών