Χρονική παράταση για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Χρονική παράταση για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Λόγω διαδικαστικών δυσκολιών κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων που σχετίζονται κυρίως με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών της αίτησης, σας ενημερώνουμε ότι δίνεται χρονική παράταση στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων της πρόσκλησης ΕΣΠΑ Οκτωβρίου 2021 μέχρι την Παρασκευή 19/11/2021. Η περίοδος ενστάσεων παρατείνεται επίσης και θα είναι από την Δευτέρα 22/11/2021 ως και την Παρασκευή 26/11/2021 ώρα 14.00.

Όλοι οι φοιτητές/τριες που επικαλούνται κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια θα πρέπει να αναρτήσουν άμεσα μέχρι την Δευτέρα 15/11 στις 16.00 στο moodle όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πιστοποιηθούν.

Συγκεκριμένα:

Τα δικαιολογητικά για τα Εισοδηματικά Κριτήρια, είναι:
Ε1 προκειμένου να φαίνονται τα εξαρτώμενα μέλη
Εκκαθαριστικό Σημείωμα (του φοιτητή/τριας αν υποβάλλει φορολογική δήλωση ή των γονέων αν δεν υποβάλλει. Αν οι γονείς υποβάλλουν ξεχωριστές δηλώσεις θα πρέπει και οι δύο να κατατεθούν)

Τα δικαιολογητικά για τα Κοινωνικά Κριτήρια:
πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (να φαίνεται η ημερομηνία η οποία να μην είναι άνω του εξαμήνου)

Τέλος απαραίτητο είναι να καταθέσετε και την Βεβαίωση Πρακτικής από την γραμματεία. Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις χωρίς την βεβαίωση αυτή.

Σε περίπτωση που δεν θα έχουν κατατεθεί τα σωστά δικαιολογητικά μέχρι την ανωτέρω προθεσμία (15/11, ώρα 16.00) τότε δεν θα υπάρξει μοριοδότηση για το συγκεκριμένο κριτήριο και δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε καμία αλλαγή.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης